Indlæser
Temadag om fremtidens madservice i Odense
Vis lignende arrangementer
Dato og tid
Tirsdag d. 30. november 2021 kl. 09:00 til 14:30
Tilmeldingsfrist
Fredag d. 19. november 2021 kl. 13:00
Sted
Comwell H.C. Andersen Odense,
Claus Bergs Gade 7,
5000 Odense
Comwell H.C. Andersen Odense
Claus Bergs Gade 7
5000 Odense
Temadag
Sundhedsstyrelsen inviterer til temadag d. 30. november om fremtidens madservice.
Temadagen henvender sig til ansatte i kommuner, hos madserviceleverandører og praktikere som arbejder med temaet og kender til udfordringerne.
Målet er, at give inspiration til at sætte i gang og implementere tiltag, som fremadrettet vil være til gavn for modtagere af madservice.
Program
09.00: Kaffe og morgenbrød
09.30: Velkomst og introduktion v. Sundhedsstyrelsen
09.50: Udvikling og tendenser v. prof. Jørgen Dejgård Jensen, Kbh.
Universitet
10:30: Pause
10.45: De gode madkasser v. Anette Pia Due, Lektor, Ph.d. Human Ernæring Emballage vil revolutionere oplevelsen af ældremad v. Kirsten
Skovsbo, Køkkenchef, Fælleskøkkenet
11.45: Frokost
12.45: Udvikling af madservice på hospital v. Tina Munk, Ph.d. klinisk diætist
Herlev Gentofte Hospital
13:30: Pause
13.40: Input til fremtidens madservice med udgangspunkt i cases fra Odense Kommune v. Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
14.25: Tak for i dag
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >