Indlæser
Temadag om fremtidens madservice i København
Vis lignende arrangementer
Dato og tid
Tirsdag d. 7. december 2021 kl. 09:00 til 14:30
Tilmeldingsfrist
Fredag d. 26. november 2021 kl. 13:00
Sted
Radisson Blu ,
Amager Boulevard 70,
2300 København
Radisson Blu
Amager Boulevard 70
2300 København
Temadag
Sundhedsstyrelsen inviterer til temadag d. 7. december om fremtidens madservice.Temadagen henvender sig til ansatte i kommuner, hos madserviceleverandører og praktikere som arbejder med temaet og kender til udfordringerne.
Målet er, at give inspiration til at sætte i gang og implementere tiltag, som fremadrettet vil være til gavn for modtagere af madservice.
Program
09:00: Kaffe og morgenbrød
09:30: Velkomst og introduktion v. Sundhedsstyrelsen
09:50: Udvikling og tendenser v. prof. Jørgen Dejgård Jensen, Kbh. Universitet
10:30: Pause
10:45: De gode madkasser v. Anette Pia Due, Lektor, Ph.d. Human Ernæring
Emballage vil revolutionere oplevelsen af ældremad v. Kirsten Skovsbo, Køkkenchef, Fælleskøkkenet
11:45: Frokost
12:45: Udvikling af madservice på hospital v. Mogens Fonseca, driftschef
Region Sjælland
13:30: Pause
13:45: Smagspanel styrker kvaliteten i madservice, Helle Thyge, Driftschef, Mad til Hver Dag
14:15: Tak for i dag
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >