Hop til hovedindholdet

Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og demens logo

Webinar 7: Hjemmeplejen banker på - Ny undersøgelse om pårørendesamarbejdet i hjemmeplejen

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Tirsdag d. 10. januar 2023 kl. 13:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 10. januar 2023 kl. 13:00

Sted

Webinar, , Webinar

Webinar 7: Hjemmeplejen banker på - Ny undersøgelse om pårørendesamarbejdet i hjemmeplejen

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse


For første gang er der gennemført en stor undersøgelse af, hvordan samarbejdet med pårørende fungerer i hjemmeplejen, og i hvilke situationer samarbejdet finder sted eller burde gøre det. Få de vigtigste pointer fra undersøgelsen på dette webinar, hvor du også vil møde gode eksempler fra praksis som vil dele deres gode erfaringer. Tilmeld dig nederst på siden.

På dette webinar vil vi præsentere resultaterne fra en stor ny undersøgelse, som Sundhedsstyrelsen har lavet om samarbejdet og samarbejdsfladerne med pårørende i hjemmeplejen. Undersøgelsen er baseret på en landsdækkende skemaspørgeundersøgelse for både den kommunale og den private hjemmepleje, samt en lang række interviews med medarbejdere i hjemmeplejen samt pårørende til borgere, der modtager personlig pleje. Undersøgelsen er lavet for at indsamle ny viden og erfaringer med møder, arbejdsgange og metoder for at blive klogere på samarbejdsrelationerne mellem pårørende og medarbejdere i hjemmeplejen.

Til at præsentere resultaterne fra undersøgelsen, har vi inviteret konsulentfirmaet Marselisborg, som har været samarbejdspartenere i udarbejdelsen af undersøgelsen. Marselisborg vil komme ind på de fund de har gjort omkring inddragelse af de pårørendes viden, løbende kommunikation og tilrettelæggelse af plejen, samspil med andre aktører og pårørendes inddragelse heri, vejledning af pårørende omkring øvrige tilbud og sidst men ikke mindst forudsætninger i forhold til kompetencer for at samarbejdet kan lykkes bedst muligt.

På webinaret præsenterer vi også

 • Fire pårørende-personas fra undersøgelsen, der kan bruges som redskab til bedre at forstå, at pårørende er forskellige og derfor reagerer forskelligt 
 • Konkrete anbefalinger til, hvordan den nye viden fra undersøgelsen kan anvendes i praksis
 • Tre kommuners perspektiver på undersøgelsens anbefalinger

  Deltagere
  Dette webinar henvender sig særligt til dig, der er ansat på det kommunale forvaltningsniveau, i visitationen, eller er leder, teamleder eller medarbejder i hjemmeplejen, men alle interesserede er velkomne!

  Tilmelding
  NB! Vær opmærksom på at skrive din e-mail adresse korrekt, når du tilemdler dig. Ellers kan vi ikke sende dig link til webinaret.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og demens
Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og Demens

Tlf: +45 7222 7400
aed@sst.dk

Kontaktinformation til arrangør

Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og demens
Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og Demens

Tlf: +45 7222 7400
aed@sst.dk