Hop til hovedindholdet

Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og demens logo

Webinar 9: Kom til snigpremiere på vores nye materialer til pårørendesamarbejde

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Torsdag d. 8. december 2022 kl. 13:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 8. december 2022 kl. 13:00

Sted

Webinar, , Webinar

Webinar 9: Kom til snigpremiere på vores nye materialer til pårørendesamarbejde

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse...og få indblik i, hvordan I får gjort dem til en del af den daglige praksis omkring samarbejdet med pårørende. Tilmeld dig nederst på siden.

Der er naturligvis ingen nemme løsninger, når det kommer til at opbygge gode, tillidsfulde relationer og samarbejder med pårørende. Når det er sagt, er der selvfølgelig nogle tilgange og praksisser, der har vist sig at bidrage positivt til et godt pårørendesamarbejde. Sundhedsstyrelsen har sammen med medarbejdere fra ældreplejen udviklet en række (hjælpe-)materialer, som forhåbentlig kan støtte jer I jeres daglige arbejde med at etablere gode pårørendesamarbejder.

På dette sidste webinar i rækken om det gode pårørendesamarbejde slutter vi med et brag ved at løfte sløret for de materialer, vi har udviklet i Sundhedsstyrelsen, og som er klar til at blive taget i brug i 2023. Materialerne er udarbejdet med udgangspunkt i nyeste viden på området og i samarbejde med praksis.

På webinaret vil vi også komme ind på, hvordan man bedst skaber forandring og understøtter implementering af det gode samarbejde mellem medarbejdere og pårørende i ældreplejen og måske har vi gæster med i studiet.

Glæd dig!

Webinaret er en del af en webinar-række, hvor Sundhedsstyrelsen sætter fokus på forskellige temaer inden for pårørendeområdet i regi af projektet ’Det gode pårørende samarbejde’. Webinarerne kan dog sagtens ses uafhængigt af hinanden. På webinarerne vil du opleve en god blanding af vidensdeling, gode case eksempler, undervisning, interviews og faglige oplæg.

Program
Nærmere progarm følger

Deltagere
Dette webinar er for dig, der er ansat på forvaltningsniveau, er leder, udviklingskonsulent eller nysgerrigt plejepersonale.

Tilmelding
NB! Vær opmærksom på at skrive din e-mail adresse korrekt, når du tilemdler dig. Ellers kan vi ikke sende dig link til webinaret.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og demens
Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og Demens

Tlf: +45 7222 7400
aed@sst.dk

Kontaktinformation til arrangør

Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og demens
Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og Demens

Tlf: +45 7222 7400
aed@sst.dk